Spend over 100€ and get free international shipping!
Spend over 100€ and get free international shipping!
Cart 0

Nanoil ja Nanolash tuotteet

brändit nanoil nanolash

Keväällä kauppaamme saapuneet uutuudet ja tarinaa niiden takana.

Lukuaika noin 1 minuutti

Meillä on kokoajan tähtäimessä uusia hyviä tuotteita, jotka voisivat kiinnostaa asiakkaitamme. Omia kriteereitämme tuotteille ovat laatu ja valmistajan hyvät arvot.

Ripsiseerumeita haimme pitkään ja vertailimme eri valmistajien tuotteita itse sekä kollegoiden kanssa, ennen kuin päädyimme Nanolashiin. Tulokset olivat ripsiseerumissa todella selvästi nähtävissä itsellämme sekä testiasiakkailla.

Pari ensimmäistä erää kulma- ja ripsiseerumeita myytiinkin meiltä nopeasti verkkokaupassa loppuun. 

Vaikka Backstage Beauty on enimmäkseen meikkaaja-maskeeraajille suunnattu kauppa, on meillä asiakkaina jo paljon muutakin asiakaskuntaa. Mielestämme laadukkaat ja helppokäyttöiset ihonhoitotuotteet kuulostivat hyvältä lisältä kauppaamme, kun Nanolashilta vinkattiin että heillä on myös ihonhoitosarja. Otimme testiin ensin kasvoseerumit itsellemme, ja laatu oli niissä erittäin hyvä.

Nyt kaupasta löytyy myös kylmäpuristetut kasvoöljyt sekä vähän hiustenhoitotuotteita. Laajennamme tällä hetkellä valikoimaa aina kysynnän mukaan.

Nanoil sarjalla on Ecocert- merkki ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Ainesosaluettelot ovat mukavaa luettavaa kun kaikki turha on jätetty pois.

Jos joku tuote mietityttää niin meitä saa konsultoida ostoavuksi! Täältä  pääset selaamaan tuotteita. 

Oikein kuivalle iholle 2% Hyaluron seerumi + kylmäpuristettu öljy on mahtava combo!


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published