Spend over 100€ and get free international shipping!
Spend over 100€ and get free international shipping!
Cart 0

Eldora

brändit eldora ripset

Irtoripsiä ihmisen hiuksista valmistettuna? Myönnetään! Kuulosti meistäkin aluksi aika mielenkiintoiselta.

Sarjan ripsiin ihastuimme heti ensisilmäyksellä Lontoon IMATS messuilla vuonna 2018. Ostimme muutamia eri malleja testiin. Käytimme ripsiä itsellämme, omissa töissämme ja annoimme myös muutamia pareja testiin kollegoille. Tulimme kaikki siihen tulokseen että kyllä! Nauharipset ja tupsut läpäisevät ammattitason vaatimukset. Myös vegaanisuus oli huippu juttu, sillä osa tiimistämme on vegaaneja.

Saimme oikeuden maahantuontiin vuonna 2019. 

 

Eldoran tehdas ostaa ihmisen hiukset itselleen, jonka jälkeen ne käyvät monivaiheisen puhdistuksen, desinfioinnin ja laadun tarkastuksen ennen kuin ne pääsevät ripsientekopöydälle. Tästä kerromme lisää myöhemmin toisessa postauksessa!

Koko Eldora tuotesarja on täysin vegaaninen ja näin ollen 100% cruelty free. 

Osa ripsistä on valmistettu synteettisistä kuiduista ja osa ihmisen hiuksesta. Faux Mink eli feikki minkkiripset jäljittelevät minkin karvan pehmeyttä ja laatua. Kaikki ripset ovat myös käsin tehtyjä!

Yhtä ripsiparia voi käyttää useaan kertaan. Kun ripset poistaa jokaisen käyttökerran jälkeen varovasti ja säilyttää niitä alkuperäisessä pakkauksessa tai muussa suojaisassa paikassa ripsiä voi käyttää kymmeniä kertoja uudelleen. Poista myös varovasti ylimääräinen liima nauhasta.

Sarjan liima on myös aivan huippuluokkaa! Tätä on käytetty kaikkein hikisimmissäkin kuvauksissa, eikä se ole pettänyt.


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published