Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille!
Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille!
Ostoskori 0

Mikä korvaamaan Joe Blascoa?

ben nye maskeeraus meikit meikkipohja meikkisarja meikkivoide

Monien rakastaman Joe Blasco -sarjan maahantuonti on Suomessa lopetettu ja tämä on jättänyt kuluttajat pulaan yrittäessään löytää uusia vastaavia tuotteita. Erityisesti Blascon kulttituotteen maineen saavuttanut Ultrabase meikkivoide on ollut monien ammattilaisten kuin kuluttajienkin luottotuote.Mutta mikä korvaamaan Ultrabasea?

Paras (ellei jopa parempi😉) korvaava tuote on valikoimastamme löytyvä Ben Nye HD Matte Foundation. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja kestää kauniina aamusta iltaan.  Ben Nyen tuotteita löytyy niin ammattimeikkaajien pakista kuin kuluttajien meikkipussista.

Ultrabasen lailla myös HD Matte Foundation meikkivoiteet ovat koostumukseltaan vahamaisia ja pigmenttisiä, näin ollen riittoisia ja tuotetta tarvitsee käyttää vain pieni määrä! (jopa 250 käyttökertaa per. pakkaus 18g)
HD Matte Foundation sisältää 38-40% pigmenttejä ja tuotetta on helppo kerrostaa, jos halutaan erittäin peittävä lopputulos. Sopii käytettäväksi niin juhlameikkeihin ja jokapäiväiseen käyttöön kuin televisiotuotantoon ja isoille lavoille.

Nimensä veroisesti meikkivoide jättää mattapintaisen lopputuloksen, mutta ei vaadi puuterointia. Jos ihosi on rasvoittuva tai kaipaat muuten mattaista lopputulosta, suosittelemme puuterointia mattapintaisen ja pysyvämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Ben Nyen meikkivoiteet ovat hajustamattomia ja allergiatestattuja, joten tuote sopii käytettäväksi loistavasti myös hajusteherkille, allergikoille ja herkkäihoisille.

Sävyvalikoimasta löytyy 72 eri sävyä, joten jokaiselle löytyy varmasti juuri se oma! Sävyjä on myös helppo sekoittaa keskenään.

Lue lisää HD Matte Foundationista:
https://www.backstagebeauty.fi/products/hd-matte-foundation 

Tiesittekö muuten, että Joe Blasco on ollut itseasiassa Ben Nyen oppipoikana!


Minkä Ben Nye meikkivoiteen valitsen?

Jos kaipaat erittäin peittävää lopputulosta:
https://www.backstagebeauty.fi/products/hd-matte-foundation
https://www.backstagebeauty.fi/products/creme-foundations

Jos kaipaat kevyempää ja kuultavampaa lopputulosta:
https://www.backstagebeauty.fi/products/hd-sheer-foundation

Jos verkkokaupan kautta oman sävyn valitseminen tuntuu hankalalta, olethan yhteydessä meihin niin autamme! 💛 Palvelemme myös kivijalkaliikkeessä Helsingin keskustassa osoitteessa Bulevardi 5, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri täydellisen sävyn sinulle. Kaikki sävyt ovat nähtävillä kivijalkamyymälässämme. 


Vanhempi julkaisu


 • Backstage Beauty laitteella

  Hei Tiina!

  Näkemättä edellistä meikkivoidetta tai ihoasi on valitettavasti vaikeaa kertoa tiettyä vastaavaa sävyä. Jos vaan pystyt, niin piipahda kivijalkamyymälässämme (vanhan meikkivoiteen kanssa, mikäli tallella vielä). Jos vierailu paikan päällä ei ole mahdollista, voit laittaa sähköpostitse info@backstagebeauty.fi kuvan kasvoistasi ja vanhasta meikkivoiteesta, niin koitamme löytää vastaavan sävyn näiden avulla! <3
  HD Matte Foundation on 39,90€ .

 • Rantanen Tiina laitteella

  Hei käytin vuosia Joe Blascon meikkiä warm olive 3. Mikä olisi vastaava siihen? Kesäihoni hyvin ruskettuva ja ihoni krllertävän oliivin ruskea. Kesällä jopa tämä väri oli vähän liian vaalea mutta menisi nyt oikein hyvin. Paljonko tämän hinta?
  Yst. Tiina


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista