Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille!
Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille!
Ostoskori 0

Tietoa meistä

Tervetuloa Backstage Beautyn verkkokauppaan! Täältä löydät meikkaajien ja maskeeraajien valitsemia laadukkaita tuotteita niin erilaisiin tuotantoihin- ja teatteriin, kuin jokapäiväiseen vaativaan käyttöön. Kaikki kaupan tuotteet ovat eläinkokeettomia ja arvostamme kestävää kehitystä ja pitkäikäisiä, monikäyttöisiä ja riittoisia tuotteita, jotka eivät sisällä allergisoivia ainesosia.

Meille saa laittaa viestiä, palautetta tai kysymyksiä pienistä ja isoista asioista. Haluamme auttaa teitä tekemään teille parhaat ostokset jokaisella kerralla, jotta vältymme laatikon pohjalle jääviltä tuotteilta. Otamme mielellään vastaan myös ehdotuksia tuotevalikoiman tai kaupan parantamiseksi. Tilaukset lähtevät normaalisti 48h sisällä kierrätetyissä pakkauksissa <3

Mukavia shoppailuhetkiä!

Toivoo Backstage Beauty tiimi

Mitä
  • Meikki- ja maskeerauspalvelut yksityisasiakkaille ja yrityksille
  • Ben Nye kosmetiikan maahantuonti ja myynti
  • Eldora ripsien maahantuonti ja myynti
  • BPerfect kosmetiikan maahantuonti ja myynti
  • ZÜCA meikkipakkien maahantuonti ja myynti
  • Eye Catcher piilolinssien maahantuonti ja myynti
Kuka

Olemme perheyritys, joka on perustettu Porvoossa vuonna 2000. Maahantuomme kauneusalan tuotteita ensikädessä alan ammattilaisille ja harrastajille, mutta asiakkaaksemme ovat löytäneet myös monet muut, jotka vaativat tuotteilta ja välineiltä hieman enemmän. 

Perustaja Erja (kavereiden kesken Elly) on valmistunut kauneusalalle tammikuussa vuonna 1998 ja on siitä lähtien tehnyt erilaisia töitä meikkaaja-maskeeraajana, sekä opettanut meikkikouluissa Suomessa ja Espanjassa. 

Myöhemmin mukaan tuli myös hänen tyttärensä Luna, joka valmistui meikkaajaksi vuonna 2011 ja on siitä lähtien ollut tiiviisti mukana menossa tehden erilaisia kauneusalan töitä ja toimien nykyään yrityksen "oikeana kätenä".

Vuonna 2013 saimme suuren kunnian alkaa toimimaan Ben Nye ammattilaissarjan maahantuojana.

Ben Nye kosmetiikkasarjan lisäksi maahantuomme mm. myös Eldoran vegaanisia ripsiä, Eye Catcher piilolinssejä, Nanolash ja Nanoil tuotteita sekä ZÜCA meikkilaukkuja ja tarvikkeita. 

 

Tarjoamme myös monipuolisesti meikkaus- ja maskeerauspalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille.

Järjestämme myös erilaisia kauneusalan koulutuksia ja toiveita saa laittaa mitkä aiheet kiinnostavat eniten!

Oli asia mikä tahansa, älä epäröi kysyä meiltä! Vastaamme mielellämme kysymyksiin tuotteista, toimituksista, muista käytännön asioista tai meikkaamisesta/maskeeraamisesta ihan yleisesti.

Somesta meidät löytää:

Facebook: Backstage Beauty Finland

Instagram: @backstagebeautyfi

    Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat asiantuntevaa palvelua oli tarve sitten mikä tahansa. Haluamme tarjota kaikkein laadukkaimpia tuotteita ja välineitä, jotka sopivat niin jokapäiväiseen käyttöön kuin vaativiin tuotantoihin olosuhteista riippumatta. Kaikki työntekijämme ovat koulutuksen saaneita meikkaaja- maskeeraajia, jotka työskentelevät myös itse alalla.

    Tuotteitamme ja palveluitamme on käytetty Suomessa mm: