Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille!
Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille!
Ostoskori 0

Tietoa meistä

Ketä olemme?

Backstage Beauty Finlandin takana on suomalainen Duroy-brändi. Duroy hankki liiketoiminnan Erja ja Luna Parvisen yhtiöltä joulukuussa 2023.

Duroy on perustettu 1974 ja se on tunnettu etenkin ammattilaistason siveltimistä. Duroy myy kauneudenhoidon välineitä peseytymisestä ja parranajosta, kynsien- ja jalkojenhoitotuotteisiin sekä hiusten kampausvälineisiin.

Verkkokauppa www.duroy.fi palvelee yli 500 tuotteen valikoimalla kuluttajia. Ammattilaiset saavat rekisteröitymisen myötä pääsyn omaan verkkokauppaan www.duroypro.fi

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat asiantuntevaa palvelua oli tarve sitten mikä tahansa. Haluamme tarjota kaikkein laadukkaimpia tuotteita ja välineitä, jotka sopivat niin jokapäiväiseen käyttöön kuin vaativiin tuotantoihin olosuhteista riippumatta.

Oli asia mikä tahansa, älä epäröi kysyä meiltä! Vastaamme mielellämme kysymyksiin tuotteista, toimituksista, muista käytännön asioista tai meikkaamisesta/maskeeraamisesta ihan yleisesti.

Duroyn ja Backstage Beautyn missio ja arvot sulautuvat hyvin yhteen:

DUROY MISSIO Me Duroylla haluamme tarjota ihmisille hyötyä, elämyksiä, kokemuksia ja mielihyvää niin arjessa kuin juhlassa.

DUROY ARVOT – VASTUU. LUOVUUS. ASIAKKUUS.

VASTUU. Me Duroylla kannamme vastuumme. Teemme sen minkä lupaamme. Teemme asiat oikein ja toisia kunnioittaen. Ratkaisemme ongelmat kaikkia tyydyttävällä tavalla, (niin omamme kuin asiakkaiden.) Siksi olemme ylpeästi duroylaisia.

LUOVUUS. Me Duroylla toimimme luovasti ja oma-aloitteisesti, tuemme toisiamme oikean päämäärän tavoittamiseksi, haluamme oppia uutta ja olemme avoimia muutokselle. Siksi olemme yhdessä duroylaisia.

ASIAKKUUS. Me Duroylla emme usko kliseisiin, mutta uskomme asiakaslähtöisyyteen. Olemme hyviä asiakkaita muille ja hyviä asiakkaillemme. Oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Somesta meidät löytää:

Facebook: Backstage Beauty Finland

Instagram: @backstagebeautyfi

 

Tuotteitamme ja palveluitamme on käytetty Suomessa mm: