Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille!
Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille!
Ostoskori 0

Tietoa meistä

Tervetuloa Backstage Beautyn verkkokauppaan! Täältä löydät meikkaajien ja maskeeraajien valitsemia laadukkaita tuotteita niin erilaisiin tuotantoihin- ja teatteriin, kuin jokapäiväiseen vaativaan käyttöön. Kaikki kaupan tuotteet ovat eläinkokeettomia. Arvostamme myös kestävää kehitystä ja pitkäikäisiä, monikäyttöisiä ja riittoisia tuotteita, jotka sisältävät mahdollisimman vähän allergisoivia ainesosia. Vältämme tuotehävikkiä loppuun asti, ja sen vuoksi osa tuotteista on vain tilaustuotteita.

Meille saa laittaa viestiä, palautetta tai kysymyksiä ihan mistä tahansa ja milloin tahansa! Haluamme auttaa teitä tekemään teille parhaat ostokset jokaisella kerralla, jotta vältymme laatikon pohjalle jääviltä tuotteilta. Otamme mielellään vastaan myös ehdotuksia tuotevalikoiman tai kaupan parantamiseksi. Tilaukset lähtevät normaalisti 48h sisällä kierrätetyissä pakkauksissa. 

Mukavia shoppailuhetkiä!

Toivoo Backstage Beauty tiimi

Mitä
 • Meikki- ja maskeerauspalvelut yksityisasiakkaille ja yrityksille
 • Ben Nye kosmetiikan maahantuonti ja myynti
 • Eldora ripsien maahantuonti ja myynti
 • BPerfect kosmetiikan maahantuonti ja myynti
 • ZÜCA meikkipakkien maahantuonti ja myynti
 • Twilight Creations traumatatuointien (myöhemmin myös lisäosien!) maahantuonti ja myynti
 • Eye Catcher piilolinssien maahantuonti ja myynti
 • Marja Entrich tuotteiden myynti
 • Nanolash ja Nanoil tuotteiden myynti
Kuka

Olemme perheyritys, joka on perustettu Porvoossa vuonna 2000. Maahantuomme kauneusalan tuotteita ensikädessä alan ammattilaisille ja harrastajille, mutta asiakkaaksemme ovat löytäneet myös monet muut, jotka vaativat tuotteilta ja välineiltä hieman enemmän. ❤ Lisäksi teemme itse meikki- ja maskeerausalan töitä.

Perustaja Erja (kavereiden kesken Elly) on valmistunut kauneusalalle tammikuussa vuonna 1998 ja on siitä lähtien tehnyt erilaisia töitä meikkaaja-maskeeraajana, sekä opettanut meikkikouluissa Suomessa ja Espanjassa. 

Myöhemmin mukaan tuli myös hänen tyttärensä Luna, joka valmistui meikkaajaksi vuonna 2011 ja on siitä lähtien ollut tiiviisti mukana menossa.

Vuonna 2013 saimme suuren kunnian alkaa toimimaan Ben Nye ammattilaissarjan maahantuojana ja siitä alkoi pienen meikkiputiikkimme tarina.

 

Tarjoamme myös monipuolisesti meikkaus- ja maskeerauspalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille.

Järjestämme myös erilaisia kauneusalan koulutuksia ja toiveita saa laittaa mitkä aiheet kiinnostavat eniten!

Oli asia mikä tahansa, älä epäröi kysyä meiltä! Vastaamme mielellämme kysymyksiin tuotteista, toimituksista, muista käytännön asioista tai meikkaamisesta/maskeeraamisesta ihan yleisesti. 

Somesta meidät löytää:

Facebook: Backstage Beauty Finland

Instagram: @backstagebeautyfi

  Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat asiantuntevaa palvelua oli tarve sitten mikä tahansa. Haluamme tarjota kaikkein laadukkaimpia tuotteita ja välineitä, jotka sopivat niin jokapäiväiseen käyttöön kuin vaativiin tuotantoihin olosuhteista riippumatta. Kaikki työntekijämme ovat koulutuksen saaneita meikkaaja- maskeeraajia, jotka työskentelevät tai ovat aiemmin työskennelleet myös itse alalla.

  Tuotteitamme ja palveluitamme on käytetty Suomessa mm: