Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille!
Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille!
Ostoskori 0

Kauneusalan ammattilaiset ja opiskelijat

PRO- hinnat
Kauneusalan ammattilaiset ja opiskelijat voivat pyytää PRO tunnukset verkkokauppaan y-tunnusta tai opiskelijatodistusta vastaan sähköpostilla info@backstagebeauty.fi ja saada näin tukkualennuksen joillekin tuotesarjoille (Ben Nye, Eldora, Eye Catcher).
_MG_4285_logo.jpg

Ben Nye meikkisarja hoitolaan, kampaamoon tai kouluun

Allergiaystävällinen, eläinkokeeton ja hajustamaton Ben Nye löytyy jo monesta hoitolasta, kampaamosta ja koulusta ympäri Suomen. Sarja soveltuu erinomaisesti ammattitason työkäyttöön ja jälleenmyyntiin. Järjestämme jälleenmyyjille ilmaisen tuotekoulutuksen aina tarvittaessa. Pyydä jälleenmyyjien ehdot ja hinnastot sähköpostilla info@backstagebeauty.fi.

Myös koulut, joilla on käytössään Ben Nye meikkisarja, ovat oikeutettuja ilmaisiin ja pidettyihin tuotekoulutuksiimme oppilaille. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää! 

28379123_1598102816892347_5984611649523708234_n.jpg

Koulutukset

Uusia trendejä, tuotteita ja tekniikoita tulee jatkuvasti ja jokainen meistä haluaa tarjota parasta asiakkailleen. Onko meikkaamisesta kulunut jo hetken aikaa ja tarvitset päivitystä taitoihin? Vai haluaisitko oppia tekemään mestarillisia maskeerauksia, säväyttäviä näytösmeikkejä tai käyttämään värejä uudella tavalla kuvauksissa? 

Järjestämme koulutuksia aina kysynnän mukaan. Kokoamme alan parhaat opettajat ja innokkaimmat oppilaat saman katon alle inspiroitumaan ja oppimaan uutta. Jos sinulla on toiveita tietynlaiselle koulutukselle, laita viestiä! Backstage Beauty Finlandin Facebook sivulta löydät nopeimmin tietoa tulevista koulutuksista ja tapahtumista.