Usein kysytyt kysymykset

Mikä on normaali toimitusaika tuotteille?

Tilaukset lähtevät meiltä normaalisti 24-48 tunnin kuluessa tilauksesta ja yli 50€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi.

Olen aikaisemmin ollut asiakas, ovatko asiakastietoni säilyneet uuteen verkkokauppaan?

Suurin osa asiakastiedoista on meillä tallessa. Voit myös itse luoda helposti tunnukset sähköpostillasi. Laita meille viestiä, mikäli esimerkiksi ammattilaisalennus ei aktivoidu automaattisesti kun luot tunnukset.

Voinko tehdä tilauksia puhelimitse tai sähköpostitse?

Kyllä. Voit aina myös tilata perinteiseen tapaan numerosta 044 771 2000 tai info@backstagebeauty.com. Putiikki on myös vielä tuttuun tapaan Kalevankadulla, tervetuloa!

Mistä tiedän mikä sävy sopii minulle?

Suosittelemme aina tuotteiden kokeilua ennen ostoa. Etenkin meikkivoiteiden ja neutraloijien valinta kuvien perusteella on lähes mahdotonta, jos haluaa itselleen parhaiten sopivan sävyn. Katso lähin jälleenmyyjäsi listaltamme! Jälleenmyyjiltämme ja saat asiantuntevaa palvelua kauneudenhoidon ammattilaiselta, sekä opastusta tuotteiden valintaan. 

Tuote jonka haluan tilata on loppunut varastosta, kuinka kauan toimitus kestää?

Toimitusaika vaihtelee sen mukaan milloin saamme täydennystä varastoon. Jos olemme juuri tehneet tilauksen, toimitusaika voi olla 25 päivää, jos tilaus on jo matkalla meille voit saada tuotteen jo muutamassa päivässä. Voit tiedustella tuotteiden saapumisaikoja laittamalla meille sähköpostia info@backstagebeauty.com.

Huomioithan, että osa tuotteista on aina tilaustuotteita! Jos jokin tuote on loppu ja haluat sen, kannattaa tehdä tilaus verkkokaupassa tai ottaa meihin yhteyttä, jotta tiedämme, että odotat jotain tiettyä tuotetta saapuvaksi, sillä kaikki tuotteet eivät kuulu vakiona valikoimaamme. Otamme lisää sävyjä ja tuotteita myyntiin aina toiveiden mukaan.

Ostoskorissani on tuote joka on loppunut varastosta, joudunko odottamaan kaikkia tuotteita yhtä kauan?

Et. Lähetämme aina viipymättä varastosta löytyvät tuotteet sinulle, ja puuttuvat tuotteet kun saapuvat, ellei erikseen ole toisin sovittu. Tästä ei aiheudu sinulle mitään lisäkustannuksia, jälkitoimitukset tulevat aina ilman toimituskuluja.

Olen allerginen kosmetiikan tietyille ainesosille, mistä tiedän mitä ainesosia tuotteet sisältävät?

Verkkokaupassa on jokaisen tuotteen alle myös ainesosaluettelo. Vaikka Ben Nye tuotteet sisältävät mahdollisimman vähän allergisoivia ainesosia, kannattaa aina varmistaa INCI-listalta ennen ostoa, ettei tuote sisällä mitään ihollesi sopimatonta.

Minulla on kauneusalan yritys tai opiskelen kauneusalalla, saanko ostaa tuotteet tukkuhintaan?

Kyllä. Laita meille sähköpostilla opiskelijatodistuksesi, tai y tunnuksesi ja yrityksen tiedot niin lisäämme sinut PRO asiakkaaksi.

Eikö näistä ollut apua?

Ota yhteyttä niin vastaamme sinulle pikimmiten!