Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille!
Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksille!
Ostoskori 0

ZÜCA

brändit meikkipakit züca

 

"Ehdottomasti arvostetuin meikkipakkien ja laukkujen valmistaja!"

Näin olimme kuulleet sanottavan brändistä etukäteen. Törmäsimme sitten ZÜCAN valmistajiin Saksassa meikkimessuilla vuonna 2016. Olimme siis jo aiemmin kuulleet laukuista, ja muutamia pakkeja kollegoilla ihailleetkin... Mutta sitten kun pääsi hypistelemään. Vitsit mitä tyyliä ja laatua! Nämä pakit on todellakin tehty kestämään.

Siinä aikamme jutusteltiin ja kävi ilmi, että Suomessa ei ole vielä ZÜCA kauneuspuolen maahantuojaa (brändi valmistaa myös mm. laukkuja liikematkailuun, frisbee golf laukkuja, lasten reppuja yms.). Kerroimme olevamme kiinnostuneita ja olimmekin aivan onnemme kukkuloilla, kun muutaman viikon päästä ZÜCA:lta tuli viesti, että meidät on hyväksytty maahantuojiksi! Nämä sopivat ammattilaisille suunnattuun valikoimaamme täydellisesti!

Pro Artist + Beauty Caddy

Lisää brändistä

Kansainvälisesti tunnetut pakit ja laukut on suunniteltu alan huippuammattilaisten käyttöön. Jokainen ZÜCA tuote on valmistettu erittäin korkealaatuisista materiaaleista, ja kaikilla tuotteilla on vähintään kahden vuoden käyttötakuu.

Pakeissa on runsaasti sisäpakkaustilaa ja pehmeät Utility Pouch meikkipussit laukkujen sisäpuolella auttavat järjestämään meikit ja tarvikkeet selkeästi, sekä suojaavat tavaroita laukun sisällä kovassakin menossa. Pehmeä ulkokuori pakeissa voidaan myös irrottaa, joten sen voi helposti pestä tai vaihtaa uuteen.

ZÜCA Pro Artist pakki kannattelee 136kg, eli sen päällä voi vaikka istua! Sport Artist pakeissa on vilkkuvat tuplarenkaat, jotka ovat ihan parhaat pimeässä räntäsateessa kulkiessa.

Tuotteet on suunniteltu myös yhdisteltäviksi keskenään: reput ja pussit saa kiinnitettyä aina kätevästi pakkien päälle, jotta saat kädet pidettyä vapaana.

Usein kysyttyä: Netflixin Glow Up (Huippumaskeeraaja haussa) ohjelmassa nähdyt meikkipakit ovat mallia Pro Artist Oxford Candy Red.

ZÜCA on yrityksenä tarkka hinnoittelustaan, ja kaikkia jälleenmyyjiä on ohjeistettu pitämään samat hinnat tuotteille maasta riippumatta. Tämä on yritykseltä reilu ratkaisu, niin maiden välistä kilpailua ei synny turhaan. 

Usein asiakkaamme kertovat jälkikäteen, miten hyvä sijoitus kunnon pakki tai laukku on ollut. Näihin mahtuu todella paljon tavaraa ja kaikki pysyy järjestyksessä ja ehjänä ja lentomatkustus meikkipakin kanssa sujuu myös ongelmitta.


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista