Spend over 100€ and get free international shipping!
Spend over 100€ and get free international shipping!
Cart 0

Ben Nye

ben nye brändit meikit meikkisarja

Ammattilaisten pakeissa jo yli 50 vuotta! Monipuolinen kosmetiikkasarja, josta löytyvät sävyt ja tuotteet kaikkiin tarpeisiin.

"Sarja on täydellinen ammattilaisille suunniteltu meikkisarja, jonka valikoimista löytyvät kaikki kauneusmeikin sekä maskeerauksien toteuttamiseen tarvittavat tuotteet"

Suomessa Ben Nye sarjaa käyttävät monet kauneusalan ammattikoulut, pro maskeeraajat, teatterit, tuotantoyhtiöt, ja kauneushoitolat. Teemme myös yhteistyötä Helsingin Allergia- ja astma yhdistyksen kanssa sekä Iholiiton kanssa, sillä tuotteet sopivat hyvin myös herkälle iholle, joka kaipaa peittävyyttä. Tässä linkki kosmetiikan allergia portaaliin: https://www.kosmetiikka-allergia.fi/ 

Historiaa

Meikkitaiteilija Ben Nye Sr omisti koko elämänsä uransa luomiselle. Lähes 50 vuotta Hollywoodin eräänä arvostetuimmista maskeeraajista työskennellyt Ben Nye loi unohtumattomia meikkejä ja maskeja Hollywoodin kuuluisimmille näyttelijöille ja tähdille. 

Vuonna 1943 Ben Nye nimitettiin 20th Century Foxin meikkiosaston johtajaksi, jona hän toimi 23 vuotta. Tuona aikana hän vastasi yli 500:n elokuvan maskisuunnittelusta ja toteutuksesta! Suurimpia hittejä olivat mm. Tuulen Viemää ja Apinoiden planeetta.

Taiteilijana Ben Nye loi lukuisia erikoisvärejä ja tuotteita, joista on tullut meikkiteollisuuden välttämättömyyksiä. Ben Nye on ensimmäinen taiteilija, joka kehitti omat värinsä myös värillisille esiintyjille. Hän kehitti myös ensimmäiset värivirheiden neutraloijat. Vuonna 1967 Ben Nye rekisteröi oman kosmetiikkasarjansa, josta tuli maailman laajuisesti tunnettu korkean laatunsa ansiosta. Hän kehitti niin ammattilaisille tarkoitettuja erikoistuotteita, kuin kuluttajillekin suunnattuja värejä. 

Tässä linkki YouTube videoon, jossa lisää tietoa Ben Nyen vaikuttavasta urasta.

Vuodesta 1975 yhtiön johtajana toiminut Dana Nye on vastuussa satojen uusien tuotteiden synnystä. Dana on panostanut tuotteiden kehittelyssä erityisesti raaka-aineiden turvallisuuteen ja tuotteiden laatuun, jonka on riitettävä tämän päivän vaativiin olosuhteisiin lavalle ja kameran eteen.

Ben Nye Seniorin loistavan uran perintö elää yhä elokuvien ja hänen nimeään kantavien loistavien tuotteiden kautta. Ammattilaisten lisäksi yhä useampi kuluttaja arvostaa laadukkaita meikkituotteita. Meikki pysyy muuttumattomana koko päivän, kestää hikoilun ja sään vaihtelut ja peittää monenlaiset ihon värivirheet. Lisäksi tuotteet ovat erittäin riittoisia käytössä.   


Ben Nye -tuotteet ovat hajustamattomia ja allergiatestattuja, ja olemme tehneet yhteistyötä mm. Allergia- ja Astmaliiton sekä Iholiiton kanssa. Maskeeraajien ja kosmetologien keskuudessa tuotteet tunnetaan hyvästä pigmentistä ja riittoisuudestaan.


Tällä hetkellä yritystä johtaa Ben Nyen poika Dana Nye joka seuraa isänsä jalanjälkiä maskeerausalalla. 

Dana vierailulla Helsingissä vuonna 2019

Suurin osa tuotteista valmistetaan ja pakataan käsin Los Angelesissa ja laadunvalvonta on erittäin tarkkaa. Ben Nye Co. ei ole koskaan testannut tuotteitaan eläimillä ja suuri osa tuotteista on vegaanisia. Tässä linkki sarjan omille sivuille: www.bennye.com 

 


Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published