Spend over 100€ and get free international shipping!
Spend over 100€ and get free international shipping!
Cart 0

Backstage Beauty palvelut

Kaikki tekijämme ovat koulutettuja alalla työskenteleviä meikkaaja-maskeeraajia. Varauksen yhteydessä voit esittää toiveita tai lähettää inspiraatiokuvia toivotusta lopputuloksesta.

Tällä hetkellä Erjalla on oma studio Porvoossa ja Jere keikkailee Helsingissä. Molempia voi pyytää myös paikan päälle sinne missä tarvitaan.

 Juhla/Iltameikki 95€

Tärkeä tilaisuus tulossa? Varaa aika ammattilaiselle ja saat kestävän ja toiveidesi mukaisen meikin ja voit itse rentoutua ennen juhlia. 

Myös erilaiset teemat onnistuvat kuten esimerkiksi vuosiluvut, glitterit tai smokey eyes :)

 

 

 

 

 

 

 

 Häämeikki sisältäen koemeikin 190€

Häämeikki on yksi morsiamen asuste, ja haluat varmasti olla kaikkein kauneimmillasi alttarille astuessasi. On ihanaa, kun ei tarvitse itse stressata mistään ja antaa ammattilaisen suunnitella ja toteuttaa omannäköisesi häämeikki, joka näyttää hyvältä luonnonvalossa, hääkuvissa sekä kestää vielä aamun pikkutunneillekkin. 
Häämeikin hintaan sisältyy koemeikki, ja suosittelemme, että varaat ajan koemeikkiin hyvissä ajoin. Koemeikissä suunnitellaan ja kokeillaan, mikä on sinun tyylisi ja löydetään yhteinen sävel tärkeää päivää varten. Näin olemme molemmat valmiita elämäsi yhtenä tärkeimpänä aamuna <3 
Koemeikin yhteydessä sovitaan kauanko aikaa meikkiin käytetään hääpäivänä ja varataan aika.
Koemeikin yhteydessä voit maksaa puolet tai koko summan valmiiksi.
Kysy varauksen yhteydessä myös hintaa sulhasen ehostukselle!

 

 

Arki/Päivämeikki 60€


  Kevyt ja raikas ehostus, kun haluat näyttää luonnollisen kauniilta mutta huolitellulta päivänvalossa.

   

   

  Fantasia alkaen 95€


   Kun kaipaat hieman erikoisempaa lookkia esimerkiksi penkkareihin, halloween- tai naamiaisjuhliin, varaa aika fantasiameikkiin! Maskeeraajiltamme luonnistuvat niin kauniin glitteriset kuin kauheat ja veriset hahmot!
   Varauksen yhteydessä pyydämme sinua kertomaan minkälainen look on toiveenasi, ja ehkä lähettämään kuvia antamaan suuntaa. Näin ehdimme suunnitella ja kokeilla eri tyylejä jotta saisit parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hinta määräytyy maskeeraukseen käytettävän ajan sekä työn haastavuuden perusteella. Soita tai laita viesti ja kysy hinta-arvio työllesi!

    

    

   Meikkirumba 80€/h


    Yhdelle silmämeikkiä, toiselle täyteläiset huulet, kolmannelle raikas pohja... Tulkaa viettämään aikaa studiollemme ennen naisteniltaa ja jokainen saa jotakin! 

    Hauska meikkirumba sopii myös esimerkiksi ajanvietteeksi polttareihin :) Ilmoita varauksen yhteydessä montako teitä on tulossa ja minkä tyylisiä meikkauksia teillä on toiveena.

     

    Meikkiopastus yksityinen 160€

    Meikkiopastus kahdelle 140€/hlö

    Meikkiopastus ryhmä 120€/hlö


     Tuntuuko että olet jämähtänyt tekemään meikkisi vanhoilla kaavoilla? Haluaisitko oppia tekemään itsellesi uutta ilmettä arkeen tai juhlaan? Meikkiopastuksessa käymme läpi omat haasteesi meikin teossa, ja suunnittelemme sinun aikatauluihisi ja menoihisi sopivan meikkityylin, jonka osaat toteuttaa kurssin jälkeen itse kotona.

     Yksityisessä opastuksessa saat parhaat opit, kun voimme keskittyä vain sinuun :) Voimme esimerkiksi käydä läpi kuinka muutat arkimeikkisi juhlalliseksi, ja harjoitella muutamia eri tekniikoita ja katsoa omaan tyyliisi sopivia sävyjä.

     Toisaalta ryhmänä on kiva tulla ja viettää samalla aikaa meikaten ammattilaisen opastuksella. Meikkiopastus ryhmälle on kiva toteuttaa vaikka työkavereiden tai tyttöjenillan merkeissä, katsotaan jokaiselle sopivat värit meikkivoiteista ja avustetaan niissä vaikeimmissa kohdissa. Tai vaihtoehtoisesti voitte valita yhteisen tyylin, jonka haluatte kaikki oppia ja teemme demon askel askeleelta kuinka onnistutte kotona. 

     Meikkiopastukseen varataan aikaa noin 1,5-3 tuntia riippuen osallistujien määrästä sekä taidoista.

     Tuo mukanasi oma meikkipussisi sekä mahdolliset siveltimet. Kurssilla voimme toteuttaa meikkiä omilla tuotteillasi, tai studiomme meikeillä :). Ainakin on kiva päästä katsomaan meikkipussisi sisältöä, ja miettiä tarvitseeko jotain tuotteita/sävyjä päivittää sinulle sopivimmiksi. Mieti valmiiksi mitä haluat oppia!

     Mikäli sinulla/teillä on kosmetiikka- tai hajusteallergioita ilmoitathan niistä ennen tuloasi :)

      

      

     Ehostus miehet 1 (pelkkä pohjameikki) 25€

     Ehostus miehet 2 38€


      Haluaisitko näyttää vähän freesimmältä esimerkiksi tärkeää tilaisuutta varten? Miehen ehostuksessa korostamme parhaita piirteitäsi sekä laitamme kulmat ja mahdolliset parran ja viikset ojennukseen. Saat ehkä tummat silmänalusesi peittoon ja kasvoille hieman väriä, toiveitasi kuunnellen ja niin että näytät luonnollisen komealta :). Älä pelkää, että näyttäisit liian meikatulta. Voimme tehdä meikkiä hyvinkin kevyesti ja huomaamattomasti, mutta kuitenkin niin, etteivät kasvosi esimerkiksi kiillä kuvissa. Ja hei, et todellakaan ole ensimmäinen joka varaa ajan!

      Pssst...Talostamme löytyy myös erittäin taitava drag meikkaaja Jere Sivonen!

       

       

      Kuvausmeikit sopimuksen mukaan


       Onko sinulla tuotanto, johon tarvitset meikkaajaa tai maskeeraajaa? Henkilökuvaukset, mainokset, musiikkivideot, elokuvat... you name it! Tiimistämme löydät tyypit, joilla on kokemusta niin elokuvien maailmasta kuin yritysten henkilökuvauksista ja kaikesta siltä väliltä.
       Meille on erityisen tärkeää onnistua työssämme, kuuntelemme tarkasti toiveitanne ja hyväksytämme ideamme teillä ennen meikkien tekoa.


       Hinta määräytyy sopimuksen mukaan riippuen työn kestosta ja haastavuudesta, ajankohdasta ja matkakuluista. Kerro lisää tarpeistasi ja pyydä tarjous!
       Myös erikoisefektit onnistuvat!
       Tuomme itse omat meikit ja siveltimet mukanamme, eli tuotannon ei tarvitse vastata tarvikekuluista erikseen.
       Suurin osa tuotteistamme on hajustamattomia ja allergiatestattuja. Mikäli teiltä löytyy kosmetiikka- tai hajusteallergisia ihmisiä, ilmoitathan niistä ennen keikkaa :)

        

        

       Kasvomaalaus 90€/h tai kysy hinta henkilömäärää kohden


        Naamiaiset tulossa? Lasten syntymäpäivät tai lapsille suunnattu tapahtuma? Varaa paikalle maskeeraaja tekemään hauskoja kasvomaalauksia! Meiltä luonnistuvat niin perhoset, prinsessat kuin merirosvotkin, eläinkuntaa unohtamatta. 
        Jos juhlissanne on jokin teema, tai tiedät jo valmiita toiveita, kerrothan ne meille varatessasi palvelua. Näin osaamme varmasti varata parhaat tarvikkeet työn toteuttamiseen.
        Käytämme allergiatestattuja ja hellävaraisia maaleja, jotka lähtevät pois vesipesulla.

         

        Palvelut ripsiin ja kulmiin

        Haluatko helpottaa aamuja ja näyttää huolitellulta myös ilman meikkiä? Ripsien ja kulmien kestovärjäys on helppo tapa näyttää luonnollisen kauniilta. Myös muotoillut kulmakarvat antavat siistin vaikutelman ja kehystävät kasvoja - niin naisilla kuin miehilläkin!

        Jos haluat saada omat ripset näyttämään todella upeilta, suosittelemme lash liftiä eli ripsien kestotaivutusta. Tässä hoidossa omat ripset taivutetaan ja värjätään, katseestasi tulee intensiivinen ja näyttävä!

        • Kulmien muotoilu + ripsien ja kulmien kestoväri naiset 30€

        • Kulmien muotoilu + ripsien ja kulmien kestoväri miehet 25€

        • Kulmien muotoilu naiset 20€

        • Kulmien muotoilu miehet 15€

        • Kulmien kestovärjäys 15€

        • Ripsien kestovärjäys 18€

        • Kulmien ja ripsien kestovärjäys 25€

        • Kulmien muotoilu + kestoväri naiset 23€

        • Kulmien muotoilu + kestoväri miehet 19€

        • Ripsien kestotaivutus (sis. värin) 75€

        Värit pysyvät vaihtelevasti ripsissä 3-6 viikkoa ja kulmissa 1-5 viikkoa omista karvoista riippuen. Aluksi väriä saattaa tarttua myös ihoon (kulmakarvat), joka tummentaa vaikutelmaa. Väri kuluu ihosta pois kuitenkin parissa päivässä, jonka jälkeen lopputulos on luonnollisempi.

        Katsomme aina henkilökohtaisesti sopivan värin sinulle toiveitasi kuunnellen.

        Lash Lift taivutus kestää 4-8 viikkoa ja kasvaa pois luonnollisesti omien ripsien kasvukaaren mukana.

         

         

        Hampaiden valkaisu 30min 129€

        Hampaiden valkaisu 45min 139€


         Uskalla hymyillä! Hampaidenvalkaisu on helppo hoito, joka poistaa elämän aikana tulleita värjäytymiä hampaiden pinnalta. Suuhun asennetaan muotti, joka täytetään valkaisevalla geelillä. Geeli vaihdetaan hoidon aikana kolme kertaa. 

         Käytössämme on Lux hampaidenvalkaisumenetelmä, joka ei aiheuta kipua tai vahingoita hampaiden kiillettä. Vaaleneminen tapahtuu valkaisugeelin sekä LED valon yhteisvaikutuksesta, ilman hankausta tai vihlontaa.

         Hammaslääkärikäyntiä ei vaadita ennen valkaisuun tuloa, mutta pintapuhdistuksen jälkeen valkaisu vaikuttaa paremmin. Suussa ei saa olla tulehduksia tai sairauksia valkaisuun tullessa, ja tarkistus on muutenkin aina hyvä tehdä.

          

         + mahdolliset matkakulut lisätään kaikkiin hintoihin

         Kysy lisää tai varaa aikasi 044 771 2000 tai info@backstagebeauty.fi

          

         Lisätietoja

         Mikäli sinulla on erikoistoiveita tai kriteerejä, kerrothan niistä varausta tehdessäsi.

         Käytämme työssämme ammattilaisten hajustamattomia, cruelty free ja allergiatestattuja tuotteita.

         Jos sinulla on kosmetiikka- tai hajusteallergioita, ilmoitathan niistä ennen tuloasi!

         Lämpimästi tervetuloa studiolle palveltavaksi tai pyydä meidät paikanpäälle sinne missä tarvitaan!